Jump to Navigation

Info & Kontakti

Stetoskopi.com është portal specifik për mjekësi. Te gjitha informatat nga fusha e mjekësisë do te jene ne dispozicion për te gjithë, për një informim me te drejte.
Ne këtë portal gjithashtu do te gjenden edhe udhëzimet e përdorimit për barnat / ilaçet qe momentalisht gjenden ne tregun e Kosovës dhe Shqipërisë, me këtë hap ne te gjitha përdoruesit e ilaçeve do te kenë ne dispozicion ne gjuhen shqipe udhëzimet e përdorimit për te garantuar një përdorim korrekt te ilaçeve.


Ne nuk kemi mbështetje financiare nga asnjë ndërmarrje apo institucion, jemi te përkushtuar për një informim te drejtë. Ne mbajmë portalin me mjetet tona dhe përkrahet nga iWinds Inc. që hoston dhe menaxhon faqen tonë.

Kontakti
Stetoskopi.com
Fahu Postar 5, 30000, Pejë, Kosovë
info@stetoskopi.com
www.stetoskopi.com

Hostmaster
iWinds Inc.
info@iwinds.net
www.iwinds.net

Komentet

Ju lutemi nese keni sugjerime dhe ose pyetje na dergoni ne kete forme dhe ne do t'ju pergjigjemi.
Me respekt
stetoskopi.comMain menu 2