Jump to Navigation

Keshillat per ciftet qe duan te arrijne nje shtatzani

Nese perdorni ndonje mjekim tjeter perve atyre qe iu ka keshilluar mjeku, ju lutemi te informoni mjekun ne menyre qe te shihet ndikimi I tyre te fertiliteti mashkullor dhe femeror.

Disa studime kane treguar se ciftet te cilat kane perkrahjen familjare, te miqve apo te cifteve te tjera me problem feriliteti kane nje mundesi me te madhe per te arritur shtatzanine se te tjeret qe nuk e kane kete suport emocional. IVF mund te jete shume stresuese.

Qendroni sa me pak te stresuar para dhe gjate IVF duke ruajtur nje stil jetese te shendetshem.merni edhe suplemente multivitaminash.

Shmangni ekspozimin e lekures ndaj bojrave ,ngjyrave tretesave organike, ngjitesave.shmangni perdorimin e tepruar te parfumit apo kolonjes.

Kryeni rregullisht raporte seksuale(cdo 3 dite) sepse ne kete menyre rritet kualiteti i sperms.Main menu 2