Jump to Navigation

stetoskopi.com 2 vite me ju

Mobile

Vizitor të nderuar tashmë sot bëhen dy vite qe nga themelimi i stetoskopi.com dhe ne gjatë kësaj kohe jemi munduar qe t’ju informojmë sa me drejte rreth shëndetit tuaj.

Me poshtë po ju paraqesim disa fakte; kemi publikuar:
Udhëzime: 707
Artikuj Tjerë: 1688
Gjithsejtë Artikuj: 2395
Kemi pranuar vizita dhe statistika si me poshtë:
Mbi 500,000 vizitor te rregullt, mbi 2,200,000 artikuj te shfletuar, pothuajse nga gjithë bota aty ku ka shqiptar.

Kemi mbajtur premtimin qe nuk do te këtë reklama dhe ashtu e kemi vazhduar me mjete private vetanake pa asnjë ndihmese.

Jemi te përkushtuar për një informim te drejte dhe te paanshëm. Faqja jone gjendet nder faqet me te vizituara ne Shqipëri dhe Kosovë.

Këtë vit jubilar kemi edhe versionin për mbil stetoskopi.com mobile i cili do t’ju mundësoj një qasje me te shpejte ne informacionin  qe ju kërkoni.

Dita ditës faqja jonë po rritet dhe suksesi jone është edhe i juaj.

Ju ftojmë që te na vizitoni prapë!Main menu 2