Jump to Navigation

Perdorimi i jogurtit eviton barkeqitjen

Eshte nje nga produketet me te perdorura ne ditet e sotme, per evitimin mungeses se urise tek femijet, pasi dihet qe eshte nje product mjaft I dashur per kete grupmoshe. Por ajo qe nuk dinit me pare lidhet me faktin se jogurti eviton  barkqitjen tek feije t. Bakteret "mike" te jogurtit dhe prodhimeve te tjera qumeshtore mund te pakesojne numrin e viruseve. Pikerisht per kete aresye mjeket u rekomandojne nenave te fusin ne menyne e perditshme ne dieten e te vegjelve te tyre edhe kete product kaq te shendetshem.Main menu 2