Jump to Navigation

Shmangni varicet me kercell jeshil

Shume gra, mbi moshen 30 vjeç vuajne nga dhimbja dhe shfaqja e variceve, por vetem duke mbajtur sistemin digjestiv ne levizje, mund te gjeni çelesin e shmangies se ketij problemi. Specialisti Amerikan i venave, Dr. Luis Navarro  keshillon: Grate mund te parandalojne shfaqjen e varikozes duke zgjedhur ushqime te pasura me produkte te bimeve me kercell, (fibra)gruri, orizi, etj, te cilat ndikojne ne funksionimin e rregullt te organeve te brendshme si dhe rregullojne levizjen e muskujve, ne rastet kur vuani nga gjymtyret e poshtme. Evitoni dhe qendrimin ulur me kembet kryqezuar.Main menu 2