Jump to Navigation

Pse antibiotiket shoqeruar me vitamina

Perdorimi i antibiotikeve shoqerohet me vitamina te ndryshme, per te mos menjanuar veprimin e dobishem te mikroflores se perhershme te zorreve. Shendeti dhe zhvillimi i mikroflores se dobishme te zorreve varet shume nga ushqimi qe merr çdo dite njeriu. Prandaj nuk duhet harruar se duhet te hame e te pime edhe per “shendetin” e saj. Te ushqyerit e gabuar mund te demtoje kete mikroflore, dhe si pasoje te lejoje perhapjen e mikrobeve te demshme. Ne raste se antibiotiket konsumohen te veçuara ato sjellin  çrregullime shendetesore, si dhimbje koke, lodhje, vjellje etj.Main menu 2