Jump to Navigation

Mungesa e vitamines A sjell verbim

Mungesa e vitamines A shkakton shkurtpamesi dhe verbimin e nates. Prandaj keshillohet qe veç te tjerash te hani majdanoz te fresket i cili eshte i pasur me vitaminen A, por permban edhe kalcium te nevojshem per elasticitetin e muskulatures se syve. Gjysme filxhani majdanoz ploteson nevojen ditore te organizmit me vitamine A. Kjo per te gjithe ato raste kur personi eshte i vetedijshem qe nuk ka konsumuar ne menyne e tij ditore produkte qe kane kete lloj vitamine.Main menu 2