Jump to Navigation

Kafja shton rrahjet e zemres

Ka studime te ndryshme qe pranojne ose jo vlerat e kafese ne organizmin tone. Megjithate specialistet bien te gjithe dakord ne nje pike, produkti me ngjyre te zeze ne te gjitha rastet demton zemren. Veçanerisht kur perdoret ne masa te shumta gjate dites.  Kini kujdes pas pirjes se disa kafeve me radhe ndjeni rrahje te shpeshta te zemres, ne keto raste veç ketij organi eshte  mire qe te kontrollohet edhe melçia. Ne rastet kur keni probleme me funksionimin e melçise, kafeina e kafese grumbullohet ne gjak dhe keshtu fillojne te rrahurat e shpeshta te zemres.Main menu 2