Jump to Navigation

Kripa; Perdoreni ate sa me pak te jete e mundur

Mos harroni se çdo produkt i krijuar nga natyra nuk eshte i kripur ne shijen e tij, ai eshte zakonisht i embel ose i athet. Po ashtu kripa gjendet te uji i detit i cili nuk rekomandohet te pihet veç rasteve kur personi eshte i etur dhe nuk ka si te veproje ndryshe. Shtoni lakrat ne dieten tuaj ditore. Konsumoni gjethet jeshile te spinaqit, sallates per  semundjet e zemres dhe diabetit. Thjerrezat po ashtu jane te pasura me lende ushqyese si dhe perberes tonike te domosdoshme per  organizmin. Berthamat e ndryshme te frutave jane te dobishme per forcen muskulore dhe luftimin e diabetit. Perdorni sojen sepse ajo permban 9 lloje vitaminash. Produktet e dritherave dhe veçanerisht gruri, produkte te cilat permbajne vitaminen E dhe zgjasin jeten.

Produktet e konservuara permbajne lende te ndryshme ushqyese, te cilat jane te rekomanduara  per  te ruajtur ne norme presionin e gjakut si dhe çrregullime te tjera qe mund te ndodhin ne organizmin tone.Main menu 2