Jump to Navigation

Aspirinat

Konsumi ditor i aspirines duhet te jete 1/4 e tabletes 100 miligramesh, menjanon rrezikshmerine e atakut ne zemer. Aspirinat ndalojne procesin e pjekurise duke i mbajtur indet fleksibel. Ai eshte gjithashtu i mire per  syte. Çdo dite ne vrimat e hundes vendosni pak vaj mustarde te perzier me pak uje. Ai eshte i dobishem per  syte dhe i mban rruget e frymemarrjes te pastra dhe te lemuara. Çdo dite shperndani vaj mustarde ne gishtat e kembes, ajo te ndihmon per te permiresuar shikimin e syve.Main menu 2