Jump to Navigation

Dritherat

Dritherat jane shume te pasura me fibra. Vitaminat dhe kriperat minerale e ndihmojne trupin te ruaje formen e mire. Nje diete e mire duhet te siguroje te gjitha vitaminat dhe kriperat minerale, qe jane shume te nevojshme per  organizmin. Megjithese duhen vetem sasi te vogla, ato jane te pazeendeueshme. Vitaminat dhe kripeat minerale veprojne se bashku. Kriperat minerale  ndikojne ne strukturat kocko re, krijimin e nje ekuilibri te sistemit ujor te organizmit, nervat dhe reagimet muskulore.


Main menu 2