Jump to Navigation

Perimet

Çdo dite eshte e keshillueshme qe te konsumohen ne te pakten nje vakt produkte te fresketa te gjelbra si, spinaq, laker, sallate jeshile, etj. Ato ndihmojne ne normalizimin e qarkullimit te gjakut dhe ne rregullimin e normalizimin e tensionit te gjakut. Shume njerez ruajne shikim te mprehte deri ne moshe te thyer ne saje te konsumimit te vazhdueshem te ketyre ushqimeve. Kungulli i verdhe dhe i pjekur mire permban beta karoten, e cila gjendet edhe te karotat dhe i jep energji te vazhdueshme zemres.Main menu 2