Jump to Navigation

Cila eshte menyra me e mire per te trajtuar djegiet?

Kjo duhet bere nje dite me pare se ju te shihni demtimet e shkaktuara nga skuqja e lekures prej rrezeve te demshme te diellit. Pra qe para se ju t’i ekspozoheni diellit. Pra qe para se t’i ekspozoheni diellit duhet te tregoni kujdesin e duhur per lekuren tuaj. Merrni menjehere aspirine? Kjo mund te zvogeloje heret perhapjen e djegieve nga diell. Trajtoni djegie te shkalles se pare e te dyte  ne dush te ftohte, me aloe vera dhe kremra hidrokortizon. Drejtohuni mjekut nese djegiet shoqerohen me dhimbje koke, ethe dhe temperature.Main menu 2