Jump to Navigation

Skuqja nuk demton asnje, apo jo?

Absulutisht e gabuar. ekspozimi ndaj rrezeve ultraviolet mund te shkaktoj nje mutacione  ne qelizat tuaja dhe te behen shkak per shfaqjen e kancerit te lekures. Fluskat e shkaktuara nga djegiet. Gjate femijerise dhe adoleshences shton rrezikun e shfaqjes se kancerit te lekures  ne moshe te rritur sepse melanoma ka me teper mundesi  te zhvillohet me kalimin e viteve. Efekte te tjera te papelqyeshme jane rrudhat dhe lekura bie, njollat kafe dhe kataraktet.Main menu 2