Jump to Navigation

Pse rrezikojme me shume te digjemi ne plazh?

Rrezet e diellit mund te reflektohen nga rera dhe nga uji( debora gjithashtu). Po keshtu edhe faktore te tjere, si: rrezet ultraviolet jane me te forta ne stinen e veres , ne mesdite, ne temperatura te larta, ne zonat ekuatoriale. Vetem ne ditet e vraneta 80 per qind e rrezeve te diellit mund te depertojne midis reve, erresires dhe mjegulles.Main menu 2