Jump to Navigation

A eshte SPF 30 dy here me i mire se SPF 15?

Jo plotesisht. SPF ju trgon juve se sa kohe perpara duhet perdorur para se te ekspozoheni ne diellit, po ashtu varet dhe nga lloji i lekures suaj. Per shembull SPF, 2 ju lejon te qendroni ne diell dy here me teper sesa mund te qendronit ne mungese te tij  pa u djegur. Nje SPF 30 here me i forte , dhe reflekton 97 per qind te rrezeve te demshme te te diellit , nderkohe qe SPF 15 reflekton 93 per qind te ketyre rrezeve.Main menu 2