Jump to Navigation

Funksionon kremi i diellit?

Kremrat me efektive kunder djegieve te shkatuara nga dielli, e mbrojne lekuren tuaj nga te dy llojet e rrezeve te demshme ultraviolet A dhe ultraviolet B. Ato bashkeveprojne nepermjet kimikateve qe kane ne perberjen e tyre duke perthithur rrezet ultraviolet  ose duke i reflektuar ato  dhe duke i larguar ato nga lekura e trupit tuaj. Keshtu qe eshte i nevojshem perdorimi i kremrave kunder djegieve ne ditet kur ju i ekspozoheni diellit.Main menu 2