Jump to Navigation

Kush e shkakton nxirrjen e lekures?

Ne pergjigje te rrezeve ultraviolet qe godasin lekuren tuaj , shtresat e brendshme te saj, trupi juaj prodhon me teper pigment melanine, i vili e ben te erret lekuren tuaj. Pigmenti perthith rrezatimin dhe mbron qelizat nga demtimi. Disa persona nuk marrin kete ngjyre te erret  pas nje dite plazh, disa te tjere nuk e marrin kete ngjyre edhe pas nje sezoni plazhi, pasi trupi i tyre ka nevoje per me teper kohe per te prodhuar melanine.Main menu 2