Jump to Navigation

Pse lekura e djegur shkakton te djegura?

Qelizat e djegura dergojne mesazhin ne ne trurin tuaj, duke aktivizuar zonat nervore, muskujt dhe receptoret e aktivizuar te lekures. Keto bejne qe lekura te jete e ndjeshme dhe nga prekjet e lehta, ccka krijojne ndjesine e kruarjes. Por duhet treguar kujdes se ferkimi i tepruar mund te krijoje irritimin e lekures ne pjesen e djegur  dhe mund te krijoje probleme te cilat mun te largohen  vetem me nderhyrjen e mjekut  dhe perdorimin e kremrave  dhe medikamenteve te caktuara.Main menu 2