Jump to Navigation

Ndihmoni Elvinen e Vogel!

Historia e Elvines

Elvina është një vajzë e lindur me 21.03.2007, në Fshatin Raushiq afër Pejës, ajo nuk është si vajzat tjera, ajo ka lindur me dëgjim të dëmtuar, ajo nuk mund të dëgjoj asnjë fjalë.
Familja e sajë qe nga koha kur kuptuan që ajo nuk dëgjon kanë qenë ne kontakt me mjekët rregullisht por fatkeqësisht nuk është e mundur që Elvina të shërohet në Kosovë këtë e dëshmojnë edhe dokumentet e bashkangjitura.

Që nga koha e diagnostifikimit me këtë sëmundje përkatësisht Laesio sensoneuralis bil. typ gravis familja e sajë është interesuar për shërim jashtë shtetit përkatësisht në Belgjikë, por kushtet e tyre ekonomike nuk mund t’i përballojnë shpenzimet e mjekimit dhe ata kanë vendosur qe te kërkojnë ndihmën e familjareve dhe miqve për mbledhjen e te hollave qe ju duhen për trajtimin e vajzës se tyre.
Mjekimi përfshinë implantin koklear (një aparaturë elektronike) e cila do ti ndihmojë Elvines që të dëgjoj.

Të gjithë të inetersuarit mund të transferojnë ndihmën e tyre ne këtë xhirollogari:

Për transferet brenda Kosovës
NLB Prishtina
Llogaria në Euro: 1706003026650030
Përfituesi: Elvina Thaqi

Për transferet jashtë Kosovës
NLB Prishtina
Llogaria në Euro: 1706003026650030
Përfituesi: Elvina Thaqi
SWIFT: NLPRRS22Main menu 2