Jump to Navigation

Lifting i gjirit (Mastopexy)

Gjokset priret të varen dhe te humbasin konturin e tyre rinor me plakjen, humbjen e elasticitetit të lëkurës dhe gravitetit. Keto ndryshime janë rezultat i shtatzënisë ushqyerjes me gji, ndryshimet në peshë, apo faktorë të trashëguar.
 
Një ngritje e  gjirit, e njohur gjithashtu si Mastopexy është një procedurë kirurgjikale që kryhet duke hequr lëkurën e tepërt dhe duke përmirësuar relievin e gjirit, duke i dhene qëndrueshmëri dhe fortesi.
 
Shumë pacientë mund të dëshirojnë të dyja procedurat njekohesisht, zmadhim të gjirit, dhe lifting te gjirit. Kjo eshte nje procedure e realizueshme dhe me rezultate shume te mira.Main menu 2