Jump to Navigation

Zvogelimi i gjirit

Gratë me gjoks shumë të madh, gjoks te rëndë ose disproporcional shpesh përjetojnë dhimbje qafe kronike kombinuar me skuqje dhe mykoza te lekures poshte gjirit, si dhe veshtiresi ne frymëmarrje. Gjoks i madh mund të bëjë adoleshentet dhe gratë të ndjehen jo komode me pamjen e tyre.
 
Pacientët të cilët i nënshtrohen reduktimit kirurgjikal te  gjirit shpesh kërkojnë ndihmë nga këto simptoma fizike të shkaktuara nga pesha e tepruar e gjinjve të mëdha. Zvogëlimi i gjirit zakonisht mund të zgjidh këto probleme si dhe përmirësoje estetikisht madhësinë dhe formën e gjinjve tuaj.
 
Pas reduktimit të gjirit gjoksi juaj do të jetë në përpjesëtim me pjesën tjetër të trupit tuaj, rrobat do të përshtaten më mirë dhe ju do të ndjeheni më të sigurta për pamjen tuaj.


Main menu 2