Jump to Navigation

Zmadhim i gjirit

Zmadhimi i gjirit behet per të përmirësuar pamjen tuaj, për të përmirësuar vetë-besimin tuaj, dhe për të zgjeruar mundesine tuaj për të veshur modelet e veshjeve të ndryshme. Duke ndryshuar formën dhe madhësinë e gjinjve tuaj realizohet  përputhja  me stilin tuaj të trupit. Gjithashtu, zmadhimi i gjirit realizohet për nje ribalancim vëllimi i cili me kalimin e moshes, shtatzanite, dhe gjidhenia shkaktojne humbje te volumit dhe fortesise, duke u varur.
 
Shumë gra e kanë bërë zgjedhjen për të krijuar formën qe kanë ëndërruar gjithmonë përmes zmadhimit të gjirit. Zmadhimi i gjirit është një procedurë shumë e popullarizuar ne kirurgjine plastike për gratë dhe vajzat.
 
Implantet per zmadhimin e gjirit mund ti zgjedhim ne forme anatomike ose natyrale. Implantet e rrumbullaketa jane zgjedhja me e kerkuar nga femrat.
 
Nderhyrja zgjat rreth 2 ore,sherimi zgjat 8 dite. Per nje muaj duhet te evitohet aktiviteti fizik!


Main menu 2