Jump to Navigation

Filler (injeksionet mbushese te rrudhave)

Juvederm është një filler Hyaluronic acid që është përdorur për të pakësuar efektet e rrudhave dhe linjat e rreth hundës dhe gojës. Prodhuar duke përdorur teknologjinë HYLACROSS që i jep fillerit(injeksionit mbushes) një strukturë të qëndrueshme xhel, Juvederm jep rezultate tëresisht natyrale në procesin e mbushjes se rrudhave qe zgjasin nga nje deri në dy vjet. Juvederm injektohet direkt në lekure duke realizuar rinimmin e lëkurës tuaj.
 
Juvedermi eshte i kombinuar me Lidocaine për të përmirësuar komoditetin gjatë trajtimit. Procedura zgjat vetëm 15 minuta dhe koha e sherimit eshte rreth nje ore.
 Restylane është një xhel transparent qartë i cili perdoret për të mbushur rrudhat statike të fytyres sic jane ato te faqeve,te mjekres,kanalet ne te dyja anet e faqeve,te qafes,te kraharorit,modelim dhe zmadhim buzesh si dhe per ti dhene fytyres konture dhe formë perfekte. Restylane përbëhet nga acidi Hyaluronic,i cili  gjendet ne indet tuaj te lëkurës duke ju dhuruar rini shume te gjate.
 
Restylane mund të përdoret për të zvogëluar pamjen e linjave te ballit midis vetullat tuaja dhe kanalet nasolabial nga rrënja e hundës ne këndet e gojës tuaj. Restylane mund të përdoret për të siguruarmadhesine dhe formën buzëve. Me aftësinë e saj unike për të mbajtur ujin, Restylane mbetet në lëkurën tuaj për shumë muaj.


Main menu 2