Jump to Navigation

Aloe Vera Gel (gel, eliksir)

Aloe Vera (Aloe Barnadensis Muler) ose siç është e njohur bima "për pavdekshmëri", ka përmbajtje shumë të pasur me materie ushqyese, polisaharide, aminoacide të rëndësishme, enzime, minerale (kalcium, hekur, magnesium, mangan, natrium, bakër, zink, kalium, aluminium) vitamina A, B I , 82, 86, 812, vitaminë C, E, acid folik, inositol dhe niacin.

Aloe Vera Gel e prodhuar nga Swanson Health Products mund të përdoret në mënyrë orale dhe në mënyre të jashtme te rastet e djegies se lëkurës nga dielli, alergjitë.

Përmbajtja: Aloe Vera (10:1 concentrate)(inner geli).

Efektet terapeutike:
- Përmirësimin e imunitetit;
- Rregullimin e traktit digjestiv (i njohur si tonik Gastrointesinal);
- Sëmundjet gjinekologjike-akusheri: Steriliteti, Menstruacionet më dhembje, Etapa kaluese dhe menopauza, infeksionet;
- Simptomat Endokrine: Rritja e forcuar e qimeve, tumoret ne gji dhe ndërrime të ‘tunaktit’;
- Ndihmon te rastet me tumor beninj (p.sh cistat) dhe tumore malinj (p.sh karcinom);
- Osteoporoza,
- Diabeti,
- Detoksikimin e organizmit;
- Për probleme të traktit urinar;
- Djegie të lëkurës nga dielli; dëmtimi nga rrezatimi;
- Alergjitë e lëkurës;

Dozimi: 60 ml. një deri në tre herë në ditë, mund të përzihet më lëng të pemëve ose perimeve.
Paketimi: 1 L.Main menu 2