Jump to Navigation

Acai Berry Extract (soft gel kapsula)

Euterpa kupus Mart, emri i zakonshëm është Acai i prodhuar nga frutat e amazonës. Përmban 10% acide me rëndësi të lartë oksidative, mbështet energjinë dhe vitalitetin.
Përbërësit aktiv të Acai janë antocianina-tip bioflavonoid, ku konsiderohet edhe si burimi i madhe i mundshëm i këtyre substancave. Fruti Acai gjithashtu përmban proteina, fibra, enzime, vitaminë E, aminoacide. minerale.

Përmbajtja: Acai Berry Extract 500 mg.

Rekomandohet për këto raste:
- Anemia
- Dobësim
- Për energji dhe vitalitet
- Diabeti i tipit 1 dhe 2
- Dismenore
- Hepatiti
- Zverdhja
- Leukemia

Përdorimi: Të merret dy herë në ditë nga një kapsulë me 250 ml ujë.
Paketimi: 60 Soft gel.Main menu 2