Jump to Navigation

Abdominoplastika

Nënkupton largimin e lëkurës së tepërt dhe indit dhjamor të murit të barkut.
Paraqitet te femrat pas shtatzënive të shumta, te të cilat kemi lëkurë të varur dhe të rrudhur, te  personat me bark të madh e të varur, nganjëherë deri mbi gju, te personat që kanë humbur shpejt peshë si dhe te korrigjimi i strijeve dhe shenjave pas intervenimeve kirurgjike dhe gjinekologjike. Ky intervenim bëhet pas moshës 30 vjeçare. Bëhet në anestezion të përgjithshëm. Mjekimi post-operativ zgjat 4 javë.Main menu 2