Jump to Navigation

Celuliti, si largohet

Paraqitet që në pubertet.
Mënyra e gabuar e të ushqyerit, ushqimi i tepruar, aktivitetet e vogla fizike, janë faktorë të shumtë të mbipeshës, e cila është problem mjaft serioz kohëve të fundit
Kjo mund të largohet përmes operacioneve estetike si liposukcionit dhe abdominoplastikes.

Liposukcioni apo thithja e dhjamit është njëra ndër operacionet më të shpeshta dhe më të popullarizuara në kirurgjinë estetike. Është intervenim, të cilin pacienti e zgjedh për shkak të largimit të depozitimit të celulitit në disa pjesë të trupit si p.sh. në bark, në ije, kofshë, në bel, në mjekër, në kërcinj, të cilat nuk ka mund t’i largojë edhe pas dietave të shumta, si dhe përdorimit të kremave të ndryshme. Me anë të liposuksionit bëhet largimi i përhershëm i këtyre depozitimeve yndyrore.Main menu 2