Jump to Navigation

Yndyrnat e pangopura

Disa studime kane treguar se per te pasur nje trup sa me elegant duhet te konsumohen yndyrna te pangopura te gjendura te vaji i ullirit, Omega-3 i gjendur te peshku ne forma vajore, yndyrnat Omega-6 qe gjenden te vaji i misrit, te vezet etj. Produktet te cilat jane te pasura me yndyrna te shnderruara dhe duhet te eliminohen plotesisht jane patatet e skuqura, dhjamerat, etj.


Main menu 2