Jump to Navigation

Folati

Rrepat jane rrenje me ngjyre te kuqe. Efektet e rrepes jane te ngjashme me ato te spinaqit dhe te dyja keto bime jane te nevojshme dhe te dobishme per organizmin. Rrepat permbajne folat dhe bataine, dy lende ushqyese te cilat ndihmojne ne ruajtjen e nivelit te gjakut, rindertojne arteriet e demtuara, zvogelojne rrezikun per semundjet e zemres etj.


Main menu 2