Jump to Navigation

Potasiumi

Potasiumi eshte i perfshire ne shume procese jetesore te trupit, duke mbajtur nen kontroll presionin e gjakut, funksionin e zemres dhe veshkave, kontraktimin e muskujve, si dhe ne procesin e tretjes. Ushqimet te cilat perdoren ne gjendjen e tyre origjinale jane me te shendetshme keshtu duhet te perzgjidhen ato me te mirat dhe qe mund te perdoren me shpesh, veçanerisht frutat dhe perimet, produktet e qumeshtit, dritherat, peshku dhe mishi.


Main menu 2