Jump to Navigation

Seleni

Minerali i selenit eshte nje ndihmes i mire ne luften kunder kancerit, obezitetit dhe mbipeshes. Personat te cilet kane te ulet nivelin e selenit ne gjak apo antioksidanteve te tjere, kane nje bel me te trashe se ata persona qe kane nje nivel me te larte seleni.

Seleni gjendet te shume ushqime por eshte e veshtire te dihet nese konsumohen 55 miligrame e rekomanduara ne dite. Keshtu seleni gjendet te dritherat, djathi dhe arrat.Main menu 2