Jump to Navigation

Cinfa

Cinfa eshte nje kompani farmaceutike spanjolle leader e  themeluar me 1969.
Ka nje staf prej me shume se 750 profesionistesh. Cinfa ka dy seli ne Navarra dhe Huarte.
Cinfa ka 4 linja produktesh: medikamente xhenerike per te gjitha llojet e trajtimeve; OTC, medikamente pa pershkrimin e mjekut; produktet ortopedike dhe nje linje e re e Dermofarmacise per kujdesin e lekures.
Cinfa eksporton produktet ne 32 vende te ndryshme, vecanerisht ne Afrike ne vendet ku flitet frengjisht dhe ne Ameriken Latine. Cinfa eksporton medikamentet xhenerike dhe ne Portugali, sipas nje marreveshje me laboratorin Faes Farma.


Main menu 2