Jump to Navigation

Gilbert Laboratories

Historiku
1904, nje zyre pariziene
Historia e  Laboratoreve te GILBERT fillon ne 1904, ne nje zyre te vogel pariziene , me lindjen e  Feuille de Saule, per trajtimin e kallove dhe lythave. Qe nga ajo dite Laboratoret GILBERT jane zmadhuar duke prodhuar produkte per shendetin dhe mireqenien e gjithe familjes.
1958, vendosja ne Calvados
Laboratoret Gilbert ndodhen ne  Hérouville Saint-Clair dhe jane themeluar nga Jacques BATTEUR, farmacist, ndersa sot Laboratoret GILBERT drejtohen nga djali i tij, Laurent BATTEUR, themelues i Grupit BATTEUR.
Laboratoret GILBERT kane me shume se 400 punonjes, pjesa me e madhe e te cileve ndodhen ne Calvados.
Gama e produkteve te laboratoreve Gilbert eshte zgjeruar nga Feuille de Saule ne Pharmadose, Parasidose, Laino, Neutrapharm, Moustidose, Dolodent, Physiodose, Luc dhe Léa, Physiolac.
1990, blerja e makines se pare per fabrikimin e shisheve te vogla unidoze.
Fale nje politike investimi te mbeshtetur dhe nje shpirti inovator Laboratoret GILBERT kane qene te paret qe kane perdorur makinerine e pare te destinuar per prodhimin e shisheve monodoze. Ne dy dekada prodhimi i unidozave ka kaluar nga  20 milion ne 700 milion doza per vit duke e bere Laboratorin Gilbert te dytin per nga fabrikimi.
2010, nje kompani e re me 10.000 m²
Ne 2010, kompania Gilbert u zgjerua ne nje siperfaqe prej 10 000 m². Kjo zyre e re  prestigjoze eshte shembull i prestigjit te nje kompanie e cila ka prodhuar produkte shume prestigjoze ne gjithe boten.


Main menu 2