Jump to Navigation

Arkopharma

Arkopharma eshte themeluar me 1980 ne Carros, prane Nice ne France, nga Dr. Max Rombi. Arkopharma eshte nje laborator farmaceutik i specializuar ne fitoterapi, suplementet dietetike, dhe medikamentet me baze bimore.
 
- ARKOPHARMA eshte lideri europian i mjekimeve fitoterapeutike dhe shtesave ushqimore.
 - Ka deget e saj ne gjithe boten, ne me shume se  60 vende, si Spanje, Itali, Irlande, Hollande, Belgjike, Zvicer.
 - 1250 te punesuar
 - ARKOPHARMA investon 4% te  turnoverit te tij ne Kerkime Shkencore
 
Per me shume se 30 vjet, Laboratoret e ARKOPHARMES u jane dedikuar mjekimeve qe bazohen ne produkte bimore.
 
Doktor Max Rombi, ishte nje veteriner i apasionuar ndaj fitoterapise. Ne 1980 ai vendosi te fokusohet ne pasionin e tij dhe krijoi Laboratoret e Arkopharmes. Ai ishte ne fillimet e kerkimeve shkencore dhe inovacioneve te fitoterapise. Ne  2008, Dr. Rombi i kaloi detyren djalit te tij, Philippe, qe ne moshen 47 vjecare u be presidenti i ri i Arkopharmes.


Main menu 2