Jump to Navigation

Hidroksidi i Magnezit

HIDROKSIDI I MAGNEZIT
Indikacionet:Konstipacion.
Vërejtje të posaçme:Insuficiencë renale dhe hepatike; të moshuarit.
Kundërindikacionet:Gjendje akute të traktit G.I. koleostomia, ileostomia.
Veprimet anësore:Kolika.
Dozimi:Në konstipacion 25-50 mL, sipas nevojës.
Format farmaceutike dhe dozat: Suspenzion ujor: 8% oksid magnezi të hidratuar.


Main menu 2